Hurt – Christina Aguilera » Học tiếng Anh qua bài hát » Học & chơi – Học Tiếng Anh Miễn Phí, Học Tiếng Anh Trực Tuyến

Christina María Aguilera (born December 18, 1980) is an American pop musician. Aguilera first appeared on national television in 1990 as a contestant on the Star Search program, and went on to star in Disney Channel’s television series The New Mickey Mouse Club from 1993-1994. Aguilera signed to RCA Records after recording “Reflection” for the film Mulan. She came to prominence following her debut album Christina Aguilera (1999), which was a commercial success spawning three number one singles on the Billboard Hot 100. A Latin pop album, Mi Reflejo (2001), and several collaborations followed which garnered Aguilera worldwide success, though she was displeased with her lack of input in her music and image. Her next albums are Stripped (2002) and Back to Basics (2006).

Aside from being known for her vocal ability, music videos and ever-changing image, musically, she includes themes of dealing with public scrutiny, her childhood, and female empowerment in her music. Apart from her work in music, she has also dedicated much of her time as a philanthropist for charities, human rights and world issues. Aguilera’s work has earned her numerous awards.

Christina Maria Aguilera (sinh ngày 18 tháng 12 năm 1980) là một ca sĩ nhạc pop người Mỹ. Aguilera xuất hiện lần đầu tiên trên truyền hình khi tham gia chương trình ‘tìm kiếm ngôi sao’ và đã trở thành sao trên loạt chương trình ‘câu lạc bộ chuột Mickey mới’ từ năm 1993 đến 1994. Aguilera ký hợp đồng cùng công ty thu âm RCA sau khi thu âm ca khúc ‘reflection’ trong bộ phim ‘Mulan’. Sau khi phát hành album đầu tay, cô trở nên nổi tiếng và album đã rất thành công 3 lần đứng vị trí số 1 trên bảng xếp hạng billboard 100. Album nhạc pop tiếng Latin, Mi Reflejo’ (2001) cùng một số hợp tác khác cũng thành công và nổi tiếng mặc dù cô không hài lòng với sự thiếu đầu tư cho âm nhạc và hình tượng của cô. Các album tiếp theo của cô là Stripped (2002), và Basic to basics (2006).

See also  Christina Aguilera

Bên cạnh việc được biết đến với khả năng hát, video âm nhạc và hình ảnh luôn không thay đổi, cô còn được biết đến với người quan tâm tới công chúng, tuổi thơ của cô và quyền nữ giới trong âm nhạc của cô. Ngoài công việc âm nhạc, cô cũng dành nhiều thời gian cho công việc từ thiện, quyền con người, và các vấn đề xã hội.Các hoạt động của cô đã mang lại cho cô nhiều giải thưởng.

Comments are closed.
Ky Phu,Nho Quan,Ninh Binh, Viet Nam Country
+84.229 6333 111

BOOKING TEE TIME

[formidable id=8 title=true description=true]
Trang An Golf and Resort