EV opleiding

EV opleiding
EV opleiding

Bent u actief in de automotive sector en merkt u ook dat er een opmars in de aankoop van elektrische voertuigen plaatsvindt? Dan bent u niet de enige. Bij EV Academy zijn we hier inmiddels al een aantal jaar van op de hoogte. Er is een wezenlijk verschil tussen normaal en elektrisch rijden, waar alle klanten van op de hoogte moeten zijn. Daarom werkt EV Academy samen met Later Academy om kennis over te dragen aan organisaties die actief zijn binnen de autobranche. EV biedt u een opleiding elektrische voertuigen en licht graag toe hoe deze vormgeven wordt.

Wat houdt een EV opleiding in?

Een EV opleiding bestaat uit een aantal onderwerpen die van belang zijn wanneer u in een elektrisch voertuig rijdt en zijn vergelijkbaar met de zaken waar een normale autorijder ook mee te maken krijgt. Wij laden u op voor kansen, doelgroepen, EV en WLTP, de basis van EV en Hybride techniek, opladen (AC/DC), regelgeving, infrastructuur, rijbereik, fiscale voordelen en T.C.O. 2.0. Al het materiaal wordt u op een praktijkgerichte manier voorgeschoteld. Er vormen zich dan ook geen belemmeringen op het moment dat u de kennis in de praktijk wilt brengen. De Later trainers spreken uw taal en hebben zowel kennis als ervaring op het gebied van sales, leasing, wagenparkbeheer en after-sales.

Waarop richt EV Academy zich met haar opleiding?

Wij richten ons op aanstaande EV-Adviseurs en EV-specialisten! Dit zijn vakmensen die een e-Training hebben gevolgd bij de EV Academy en zich na een examen met goed gevolg te hebben afgelegd terecht tot automotive- en mobiliteitsprofessionals mogen kronen. Meer informatie over het examen vindt u hier. U komt in aanmerking voor het volgen van een training en examen wanneer u zich in uw vak wilt verbeteren door meer te weten te komen over elektrische voertuigen. EV Academy helpt u daar graag bij!

See also  Browns Star Odell Beckham Hints at New Career Path

Meer weten? Neem dan contact met ons op!

Hebben wij uw interesse in een EV opleiding op kunnen wekken? Graag verzoeken wij u dan om eens vrijblijvend contact met ons op te nemen. Dit doet u door het contactformulier in te vullen. Wij staan graag voor u klaar!

Volg ons ook op LinkedIn, Instagram en Facebook en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Comments are closed.
Ky Phu,Nho Quan,Ninh Binh, Viet Nam Country
+84.229 6333 111

BOOKING TEE TIME

[formidable id=8 title=true description=true]
Trang An Golf and Resort